Stormbanen en Attracties

Stormbanen/zeskamp

Revando Verhuur heeft een aantal stormbanen en survivalbanen die u tegen de laagste prijs kunt huren. Organiseer je eigen zeskamp, vrijgezellenfeest of evenement en stel je eigen pakket samen. Door onze gunstige afhaallocatie in Maarheeze,verhuren wij door heel Brabant en Limburg onze stormbanen, survivalbanen, springkussens en andere attracties. Doordat wij onze krachten bundelen met andere partijen kunnen wij u een uitgebreid zeskamp pakket en topattracties aanbieden. Uw feest is onze zorg!!

Clown Multifun huren

Clown Multifun -180 euro

 

Springkussen clown multifun multifun 6 X 8 Dit is de favoriet van ieder kind. Dit springkussen valt erg op door zijn hoogte en frisse kleuren.

Prijs: € 155,- euro per dag (2e dag gratis)

 

 

Jungle Run huren 17 meter

Jungle Run 17m - 265 euro

TOP ATTRACTIE!!! 17 m klimmen, klauteren en glijden en super te gebruiken icm survival stormbaan van 14m. Deze baan is door zijn spelelement geschikt tot 18 jaar.

Prijs: € 245,- euro per dag

 

Stormbaan 14 meter huren

14237624_1371905209503874_709547305444469383_n

TOP ATTRACTIE!!! 14 m klimmen en klauteren en super te gebruiken icm Jungle Run stormbaan.

Prijs: € 175,- euro per dag

 

Stormbaan/Klimbaan/Klauterbaan huren

Klauterbaan

Bent u op zoek naar een echte blikvanger?  Klim via het touw naar boven en glij via de andere zijde naar beneden.  Hierdoor heb je een zeephelling. Deze topper is  12x4m

Prijs: € 175,- euro per dag

 

Stormbaan combi 26 meter huren

Image-1

 

26 meter klimmen en klauteren. Wie durft? Deze combinatie is een gegarandeerd succes en voor alle leeftijden geschikt. Topper!!!!!

Prijs: € 300,- euro per dag

 

Levend tafelvoetbal huren

Levend tafelvoetbal ! Geschikt voor teambuiding- straatfeest – sportevenement -beach soccer – beach party – verjaardag – schooldag – speeltuin – camping – bbq. De buizen zijn ruim 5 lang waardoor passend vervoer noodzakelijk is

Prijs: € 275,- euro per dag (2e dag gratis)

Stormbaan Whip him Off huren

whip-him-off springkussen huren

Het spel dat bekend is van ‘WipeOut’. Aan het middelpunt van vier pilaren hangt een slingerbal naar beneden en wie krijgt de tegenstander het eerst van zijn voetstuk. Deze stormbaan huren in Brabant of Limburg in combinatie met een van onze andere attracties? Informeer naar onze gunstige  voorwaarden

Prijs: € 165,- euro per dag

 

Springkussen Get him off!

get him of/zakslaan

Get him off/zakslaan. Voor alle leeftijden geschikt. Wie krijgt de ander het eerst van de balk. Bijgeleverd worden 4 skippyballen en een buis van 5 meter om op te zitten. Fantastisch spel voor vele uren plezier en prima te combineren met andere spellen om een heus zeskamp te organiseren

Prijs: € 110,- euro per dag

 

Pannakooi/boardingveld huren

$_85 (4)

Deze voetbalboarding/pannakooi is de ideale eyecatcher voor uw voetbal evenement. De opblaasbare voetbalboarding is 15 meter lang en 10 meter breed en ongeveer 4 meter hoog. Is rondom voorzien voor hoge netten waardoor het spelelement optimaal is.

Prijs: € 165,- euro per dag

 

Bugs Bunny XXL glijbaan huren

De megaglijbaan van 12x5m huurt u bij Revandoverhuur. Deze topper is 7 meter hoog en een waar spektakel voor ieder feest of evenement . Deze zware jongen weegt ruim 300kg dus passend vervoer is gewenst.

Prijs: € 195,- euro per dag.