Partyverhuur

Partyverhuur/Partyservice

Wij hebben alles is huis om uw feest compleet aan te kleden en de uw zorg uit handen te nemen. Wij hebben dit gedeelte van ons verhuurprogramma ondergebracht op wwww.partyxperience.nl

 

 

Partytenten, luxe tenten & parasols

 

Bent u op zoek naar een feesttent, partytent om te huren in de regio Eindhoven of Tilburg. informeer dan naar ons uitgebreid pakket. Ook te combineren met een houten vloer.

 

 

Decoratie en feestaankleding

 

Voor elk feest hebben we een gepast interieur. Wij kunnen uw Party tent of luxe tent geheel in stijl aankleden naar uw wensen. Uw feest is onze zorg!Wij verhuren en leveren feestdecoratie van Eindhoven tot Weert en Tilburg tot Venlo.

 

Tapinstallaties en koelingen

 

Voor het huren van een tapinstallatie of koelingen voor uw festival, evenement of feest bent u bij PartyXperience bij het juiste adres. Hoge koelingen of een lage koeling of een tap voorzien van een steigerhouten bar. Dit is allemaal mogelijk. Tapinstallatie huren met drank in Tilburg of omgeving?

 

Stoelen/tafels, Barkrukken 

 

Zoekt u stoelen, barkrukken en tafels voor uw feest? Wij leveren alles in de regio Tilburg om van uw feest of evenement een echte happening te maken. Dinertafels, biertafels in diverse soorten en maten leverbaar.

Koffie, Thee & warmhouders

 

Geeft u binnenkort een feest in de omgeving Tilburg  Dan bent u bij Revandoverhuur aan het juiste adres voor al uw koffie- en thee benodigdheden.

 

 

Binnenkort jarig of geeft u een feest in de omgeving Tilburg of Eindhoven? Bent u op zoek naar Serviesgoed, glaswerk of bestek? Wij ontzorgen u volledig voor uw feest. Of het nu gaat om serviesgoed voor de koffiechampagneglazen, bierglazenschalen, dienbladen of warmhouders.

Gratis schoonmaak!

Compleet assortiment schalen voor uw feest, communie of verjaardag. Vies inleveren is geen probleem. Wij doen gratis de afwas voor u.

 

BBQ & panbraai

Eens wat anders dan een barbeque? Wat dacht u van een panbraai huren?

Bij PartyXperience kunt u terecht voor de huur van een barbecue of panbraai. Staat er niet bij wat u zoekt? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt bij ons ook terecht voor een compleet verzorgde barbecue.

 

 

20 of 500 jassen? PartyXperience verhuurt diverse partykramen en garderobe artikelen.

 

Catering service

undefined

Wist u dat u bij PartyXperience ook terecht kunt voor catering faciliteiten?Wij vernemen graag uw wensen en kijken samen met u naar de vele mogelijkheden die wij kunnen bieden. Of het nu voor 10 personen of voor 200 personen is, wij leveren u geheel kosteloos en vrijblijvend een passende offerte.